Rákoskerti képviselő - Hatvani Zoltán

Zsákrendelés

 

A zsákrendelés költségmentes!
Ingyenes falevélgyűjtő zsák rendelés a körzetemben élők számára - csak a 9. körzetben lakók részére lehet rendelni.
Itt ellenőrizheti, hogy ehhez a körzethez tartozik-e: körzetem határai
E-mailban fogom visszaigazolni a rendelését. Amennyiben nem kap válaszlevelet 3 napon belül, ekkor ismételje meg a megrendelés elkészítését!

Ismét ingyenes lombzsákosztás

Ismét közeleg az ősz, amikor a lehulló falevelek környezetbarát elszállításában próbál segíteni Rákosmente Önkormányzata. Közismert, hogy közel öt éve tilos a zöldhulladék égetése és mára már az is tudott, hogy a kukások csak az FKF (fekete) emblémás zsákokat szállítják el a porták elől. A közterületen álló fák leveleinek összegyűjtése az ott élők kötelezettsége. Az önkormányzat ezeknek a faleveleknek az elszállításában próbál azzal segíteni, hogy minden ingatlantulajdonosnak ingyen biztosít 8 db zsákot. Ezeket a telirakott zsákokat az FKF gépjárművei ingyen elszállítják a kapuk elől.
Idén is a kertvárosban élő, oda bejelentett telektulajdonosok a képviselőiktől vehetnek át a zsákot.

A körzetemben élők a Rákoskerti Művelődési Házban: október 9-én (szerdán) 8.00 és 9.00 között, illetve október 10-én (csütörtökön) 17.30 és 18.30 között vehetik át a zsákokat.

Azt kérem, hogy ide csak az jöjjön, akinél nem lehet a kertbe bedobni a zsákokat, mert a kutya széttépi, nincs házszám az ingatlanon, vagy pedig szeret sorban állni, hiszen idén is van mód megrendelni a lombzsákok házhozszállítását.
Ezt kizárólag itt, a képviselő honlapomon lehet megtenni.

A megrendelés leadásának végső határideje: 2019. szeptember 27.
Házhozszállítás legutolsó napja: 2019. október 6.

Akik a művelődési házba jönnek, nekik az átvétel során be kell mutatniuk a személyi igazolványukat és amennyiben ebben nem szerepel a bejelentett cím, úgy a lakcímkártyájukat is. A zsákok átadás-átvételét az átvevőnek alá-írásával kell igazolnia.

Néhány fontos tudnivaló az elmúlt években összegyűlt tapasztalatok alapján:

  • Minden megrendelő és/vagy sorban állónak jut zsák, ha valaki mást mond, az nem mond igazat.
  • Csak az rendeljen házhozszállítást, akinél a portán vagy a házon jól látható a házszám. Ha nincs kint a házszám, akkor nem vállalunk felelősséget a pontos teljesítésért. Ikerházak esetén 4 db zsák jár, nyolc-lakásos társasházak lakóinak csak 1 db. zsákot tudunk adni. Akik ezeknél nagyobb lakásszámú társas-házakban élnek, ott nem tudunk zsákot adni, csak előre egyeztetett időpontban egy meghatalmazottnak. Ez pl. az Ököl utca 4. és 6. számban élőkre vonatkozik.
  • Akinél a közterületen nincs fa, az ne kérjen zsákokat, hiszen ott nincs mit beleszedni ezekbe.
  • Akik állandó, bejelentett címmel nem rendelkeznek Rákoskerten, Szárazhegyen (a lakcímkártya szerint is csak tartózkodási hely van a körzetben), nekik nem tudunk emblémás zsákot adni.
  •  A szomszéd, ismerős, barát, rokon adagját csak úgy lehet elvinni, ha a sorban álló bemutatja a szomszéd, ismerős, barát, rokon lakcímkártyáját vagy személyi igazolványát.
  • Saroktelekre a nagyobb közterület miatt nem tudunk plusz zsákokat adni.
  • A lakatlan ingatlanra nem jár az ingyenes lombgyűjtő.
  • Aki a megadott határidőig nem vette át a zsákját vagy nem rendelte meg azok házhozszállítását, az a megmaradt készlet erejéig, előre egyeztetett időben Hatvani Zoltán házánál veheti át a neki járó zsákot.
A zsákosztást követően csak a megmaradt készlet erejéig tudok lombgyűjtőt adni, ezek előre egyeztetett időben a házamnál átvehetőek.

Kérjük töltse ki a következő mezőket: "Név", "Cím", "E-mail" - előre is köszönjük.
A kitöltendő mezők nagyobb és vastag betűvel szedettek.

 

Igénylő neve :

Cím: Utca :    
Házszám:
E-mail :   
      

Ezek a lombzsákok a Rákoskerti Művelődési Házban térítés ellenében (230 Ft) nyitva tartási időben korlátlan számban megvásárolhatóak.

 

<< Vissza a főoldalra

Keresés

   

Legfrissebb híreink: