Jókedvű farsangi disznótoros Zsuzsa Mihállyal a madárdombi Idősek Házában

Zsuzsa Mihály a Jaj, Zsuzsikám cím dalt énekli rákoskerti otthona előtt, kezében a Zsuzsanna napra kapott sárga rózsával

Zsuzsanna nap alkalmából, ma délelőtt egy szál sárga rózsával köszöntötte a Tizenhetedik Online főszerkesztője Rákosmente egyik jeles Zsuzsáját, Zsuzsa Mihály előadóművészt.
Az énekes értette a tréfát, s rákoskerti otthona előtt nagy örömmel fogadta a gratulációt. Az alkalom tiszteletére, kezében a sárga rózsával nyomban elénekelte a Jaj, Zsuzsikám! című dalt, hangja derűvel, összekacsintós baráti szeretettel töltötte be a csöndes Vida-dombi utcácskát.
Zsuzsa Mihály elmondta, tizenöt évvel ezelőtt, 1998-ban az RTL Klub reggeli műsorába hívták be Zsuzsa napon, hogy énekeljen a Zsuzsák köszöntésére. Zongorakísérője – hogy is hívhatták volna, szintén Zsuzsának – Pálkerti Zsuzsa volt.
Egyébiránt Zsuzsa Mihálynak megfordult a fejében, hogy megváltoztatja a nevét. Amikor a Színház és Filmművészeti Főiskolára jelentkezett, Vámos László, Kossuth-díjas rendező, a főiskola tanára beszélte le róla. Ahogy Psota Irént is a Posta vezetéknév felvételéről. Az énekes nem bánta meg, hogy maradt az ősök nevénél.
Zsuzsa Mihálynak egyébként szerencsét hozott az a bizonyos RTL Klub produkció, azaz a Zsuzsa név. Onnantól kezdve ugyanis megszaporodtak a felkérések, a szereplési lehetőségek.
S még egy fontos dolog a nevével kapcsolatban. Ábrándozva vallja, Zsuzsa lévén annyi barátnője lehet, amennyi csak akar, hiszen a Zsuzsák egymás közt jól megértik egymást. A felesége persze nem örül felhőtlenül férje ezen névértelmezési ábrándozásának…
Természetesen minden kedves Zsuzsannának boldog névnapot kívánunk!
Tekintsék meg azt a bizonyos produkciót, amelyet 15 évvel ezelőtt, 1998. február 19-én, Zsuzsa napon láthattak az RTL Klub nézői. (A felvétel további érdekessége: riporterként Alföldi Róbertet láthatják a műsorban.)
 

Zsuzsa Mihállyal sok dalt együtt énekeltek a résztvevők

Jókedvű farsangi délutánról gondoskodott a madárdombi Idősek Háza lakóinak. A szórakozásról Zsuzsa Mihály énekművész gondoskodott, a disznótoros kóstolót pedig Papp József vállalkozó biztosította ezúttal is a rendezvényhez.
Részt vett az eseményen Dunai Mónika önkormányzati képviselő, bizottsági elnök, országgyűlési képviselőjelölt, Horváth Tamás alpolgármester, Koszorúsné Tóth Katalin az egyes számú választókerület képviselője.
Az idősek örömmel fogadták a rendezvényt, jól érezték magukat. Gyakran együtt is énekeltek az előadóval, illetve Dunai Mónikával, aki – mint a videó-tudósításban láthatják – sikeresen buzdította csoportos éneklésre a résztvevőket. A Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű magyar népdalt nagy élvezettel énekelte vele mindenki. 
Az Idősek Háza vezetése köszönetet mondott Papp Józsefnek, hogy lehetővé tette e hangulatos délután megrendezését.
Nem szaporítva a szót, tekintsék meg a Tizenhetedik Online zenés-képes beszámolóját a tegnapi eseményről.
Dr. Horváthné dr. Köllner Pálma, az idősek Háza ügyvezetője köszönetet mondd Papp Józsefnek a támogatásért 

Tréfás pillanatok. Zsuzsa Mihályt Zsuzsa nap alkalmából virágcsokorral köszöntötte Horváth Tamás alpolgármester, Dunai Mónika képviselő és dr. Köllner Pélma ügyvezető.


Zsuzsa Mihály a jó hangulatú, szeretetteljes fogadtatást köszni meg dr. Köllner Pálmának

A műsor végén a disznótoros csemege is a helyére kerül. Papp József "főztje" mindenkinek nagyon ízlett.

 

Forrás: tizenhetedik.hu