Rákoskerti Torna Kupa

A Kossuth Lajos Általános Iskola Tornatermében 2011. december 10-én megrendezésre került a 15. Rákoskerti Torna Kupa.
Az ország különböző városaiból 67 csapat képviseltette magát ezen a jeles napon. Debrecenből, Szegedről, Kecskemétről, Nagykőrösről, Villányból, Komáromból, Kőröshegyről, Siklósról, Tatabányáról, Tatáról, Velencéről, Balatonföldvárról érkeztek a csapatok. A házigazda kossuthos tornászok mellett szép sikereket értek el a kerületből a Diadal Úti Általános Iskola és a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium tornászai.
A tornászok 10 kategóriában indultak, és a szép teljesítmények gyümölcsét élvezhették, amikor az eredmény kihirdetése következett. A díjakat Szlatényi György, Magyar Diáksport Szövetség főtitkára, Pinnyey Richárd, a Budapesti Diáksport Szövetség főtitkára, Fohsz Tivadar, Rákosmente alpolgármestere, Hatvani Zoltán képviselő, Szelepcsényi Sándor, Rákoskerti Polgári Kör elnöke és Georgita Imre, a Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatója adta át.
Az érmék csillogó varázsa a befektetett munka legszebb értékelése, emellett még értékes ajándékcsomagot kaptak a csapatok, melyet a díjat átadó kerületi képviselőink és a tornát már évek óta lelkesen támogató cégek, szülők és vállalkozók felajánlásából tudtak összeállítani.
Kossuth Iskola

 

Forrás: tizenhetedik.hu